tentamen...

21.11.2012
16:37

hei♥

Idag har vi hatt tentamen i matte. Gikk jo ikke akkruratt bra, men ikke dårlig heller... Imorgen har vi norsktentamen og til fredag har vi fri :-) Eller det er lesedag, men jeg kan ihvertfall sove lenge, hihi! Også på mandag har vi engelsktentamen. Skole, skole, skole. 

Klokka halv seks er det trening så det blir braaaa! Er litt dårlig blogging for tiden ,men det er på grunn av skole. Skal prøve å lage noen innlegg i løpet av helgen som jeg kan poste utover neste uke.


//Canon EOS 1000D //"modell": min kjære lillesøster.


bursdag next!

17.11.2012
16:46

Hallo!

Ja, nå går jeg og tiril i bursdag. Det er faktisk paintball bursdag, så vi kan jo si at vi gruer oss litt. Videoen er ferdig redigert så den kommer ut ikveld :-)

YO

film under innspilling!

16.11.2012
14:29

Heihei!

Nå sitter vi på rommet og spiller inn svara på spørsmålsrunden. Skal forhåpentligvis få redigert den imorgen. Så da kommer den ut imorra :-)
So stay tuned!


fine jenter etter skolen........trening straks

12.11.2012
15:04

Mornmorn!

Nå sitter jeg og Hedda og ser på One three hill. Om et kvarter er det trening, så vi må nok begynne og ordne oss. Tiril skal også på trening nå snart, så blir dårlig med blogging. Denne uka har vi samfunnsfag prøve på 20 sider og to fremføringer, en i norsk og en i engelsk. Men vi har lagd mange innlegg som ikke er publisert enda så da kommer vi nok til å poste dem. Vet at Tiril har lagd et innlegg som kommer ikveld. HUSK SPØRSMÅLSRUNDEN VÅR. DERE FINNER DEN HER.


//foto: meg


estilo

estilo 0, Sarpsborg
Vi er to jenter i alderen 13 år. Vi blogger om mote og hverdagen vår. Håper du vil følge oss gjennom denne bloggen :-)

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits